Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Broileri rintafile,maustamaton9g9kcal2.1g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.5g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.6g13kcal1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal7.8g1.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko39g46kcal3.9g0.7g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2g0.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10g1.8g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874