Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaatti, tuore13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.3g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal2.4g2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko39g20kcal1.2g1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.6g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.6g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480