Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g6g1.4kcal0.2g0.1g0g0.4g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g7.5g30kcal1.7g0g2.5g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g118kcal8g0.8g8.8g0.8g
Valittu annoskoko39g59kcal4g0.4g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal2g0.2g2.2g0.2g
Arvot/100g100g150kcal10.2g1g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705