Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)8.9g13kcal2.4g0.2g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha7.4g13kcal1.4g0g0.7g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Herkkusieni 3.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika vihreä 5.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g63kcal8.2g2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko39g32kcal4.1g1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal2.1g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.6g2.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029