Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g5.1g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g2.6g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper1.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g6.4g8.1kcal0.6g0.1g0.5g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g5.1g17kcal1.2g0g1.2g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g3.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g136kcal10g2.4g9g0.8g
Valittu annoskoko39g68kcal5g1.2g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.5g0.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g175kcal12.9g3.1g11.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228