Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g19g62kcal1.6g10g1.7g0g
Karpalo, pakaste3.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vadelma 4.7g1.9kcal0g0.2g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g235kcal4.6g32.2g9.4g1g
Valittu annoskoko39g118kcal2.3g16.1g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g59kcal1.2g8.1g2.4g0.3g
Arvot/100g100g301kcal5.9g41.2g12g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258850