Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g22g79kcal2.9g15.2g0.7g2.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.8g6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Juusto, mozzarella 4.4g12kcal0.8g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g219kcal8.4g34.4g5.2g4.8g
Valittu annoskoko39g110kcal4.2g17.2g2.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna20g55kcal2.1g8.6g1.3g1.2g
Arvot/100g100g281kcal10.7g44g6.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977