Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g6.9g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 6.9g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g6.9g12kcal0.2g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal3.4g4g3.6g0.4g
Valittu annoskoko39g33kcal1.7g2g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal0.9g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g84kcal4.4g5.1g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659