Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g12g24kcal2.4g0g1.6g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g6.1g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Suolapähkinä 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow20g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal5.8g4.4g4.8g1.2g
Valittu annoskoko39g43kcal2.9g2.2g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.5g1.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g109kcal7.4g5.6g6.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722