Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 6g37kcal1.4g0.4g3.2g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.4g12kcal0.5g1.9g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnälese 0.9g2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 8.6g3.8kcal0g0.9g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.4g12kcal0g3.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.8kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Hunaja 2.6g8.5kcal0g2.1g0g0g
Siirappi, tumma3.4g11kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g275kcal5.8g31.8g12.8g3.8g
Valittu annoskoko39g137kcal2.9g15.9g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna20g69kcal1.5g8g3.2g1g
Arvot/100g100g351kcal7.4g40.7g16.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500