Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 18g40kcal3.1g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g145kcal8.2g1.2g12g0.4g
Valittu annoskoko39g72kcal4.1g0.6g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.1g0.3g3g0.1g
Arvot/100g100g186kcal10.5g1.5g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492