JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)6.1g14kcal0.4g2.5g0.3g0.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g2.2g2kcal0g0.4g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g27kcal2.1g0g2.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal12.6g5.8g12.2g0.2g
Valittu annoskoko39g91kcal6.3g2.9g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal3.2g1.5g3.1g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16.2g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075