Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Paprika keskiarvo 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne 3.3g2.3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Pesto, punainen Eldorado3.9g19kcal0.2g0.4g1.8g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g10g32kcal1.2g6.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g152kcal10.6g15.2g5.4g1.8g
Valittu annoskoko39g76kcal5.3g7.6g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal2.7g3.8g1.4g0.5g
Arvot/100g100g195kcal13.6g19.5g6.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615