Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)24g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.6g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.9g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal4.4g15.6g4.8g0.6g
Valittu annoskoko39g60kcal2.2g7.8g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.1g3.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g154kcal5.6g19.9g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035