A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g14g31kcal2.6g0g2.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.7g16kcal1.1g0g1.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal7.6g1.2g7g0.4g
Valittu annoskoko39g50kcal3.8g0.6g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.9g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.5g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306