Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 10g23kcal1.9g0g1.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.1g4.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g81kcal4.4g4.6g5g0.2g
Valittu annoskoko39g40kcal2.2g2.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.1g1.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal5.6g5.9g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082