Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl7.3g9kcal1g0g0.6g0g
Sokeri4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.6g3.7kcal0.6g0.3g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 11g4.3kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g141kcal4.2g17.6g5.2g1g
Valittu annoskoko39g70kcal2.1g8.8g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.1g4.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g180kcal5.4g22.5g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168