Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 8.7g19kcal1.5g0g1.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto1.7g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g4.3g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g91kcal4.4g2g7g1g
Valittu annoskoko39g46kcal2.2g1g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.1g0.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g117kcal5.6g2.6g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072