Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 14g3.9kcal0.3g0.4g0g0.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina11g27kcal0.8g4.3g0.7g0.3g
Oltermanni, perinteinen5.1g18kcal1.3g0g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.2g7kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g123kcal6g9.8g6.4g1.2g
Valittu annoskoko39g62kcal3g4.9g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal1.5g2.5g1.6g0.3g
Arvot/100g100g158kcal7.7g12.6g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729