Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 32g63kcal6g0g4.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot6.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g164kcal13.8g0.2g12.2g0g
Valittu annoskoko39g82kcal6.9g0.1g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal3.5g0.1g3.1g0g
Arvot/100g100g210kcal17.6g0.3g15.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973