Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste4.2g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora Vanilla 12%4.2g8kcal0.2g0.7g0.5g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.4g19kcal0.3g1.9g1.1g0g
Mustikka metsä- 5.1g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g248kcal5g29.2g11.8g1.2g
Valittu annoskoko39g124kcal2.5g14.6g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g62kcal1.3g7.3g3g0.3g
Arvot/100g100g317kcal6.4g37.3g15.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197