Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 6.8g2.2kcal0g0.2g0g0.2g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal0g7.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko39g18kcal0g3.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0g1.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g9.5g0.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353