Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 23g33kcal3.6g0g2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g11g14kcal0.4g0.4g1.1g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 4.6g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal8.4g0.8g6.6g0.2g
Valittu annoskoko39g50kcal4.2g0.4g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.1g0.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1g8.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203