Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino10g36kcal1.3g6.8g0.3g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.2g26kcal2.2g0g2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g16g6.7kcal0.3g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.4g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g150kcal8.4g16.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko39g75kcal4.2g8.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal2.1g4.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g192kcal10.7g21.2g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511