Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali13g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.4g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli kuivattu 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.4g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal4g2.4g1.8g1.6g
Valittu annoskoko39g22kcal2g1.2g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1g0.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g56kcal5.1g3.1g2.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987