Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Kaurahiutale 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g5g2.8kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow9g9kcal1.9g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g131kcal9g14.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko39g65kcal4.5g7.4g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2.3g3.7g1g0.4g
Arvot/100g100g168kcal11.5g19g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499