Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)18g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g18g50kcal2.3g0.3g4.4g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g141kcal5.2g5.2g11.2g0g
Valittu annoskoko39g71kcal2.6g2.6g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.3g1.3g2.8g0g
Arvot/100g100g181kcal6.6g6.6g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610