Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g11g40kcal1.4g7.9g0.2g0.4g
Paistijauheliha, snellman11g19kcal1.4g0g1.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g13g21kcal1.1g1.5g1g0.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.5g4.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g173kcal8g19g6.2g2g
Valittu annoskoko39g86kcal4g9.5g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal2g4.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.3g7.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716