Vähähiilari näkkäri

Sekoita aineet.

Lisää vesi.

sekoita ja anna turvota.

Levitä pellille ja paista 160 asteessa 35 min. leikkaa paloiksi ja kuivata 50 asteisessa uunissa, luukku raollaan 20 min. vahdi kuivatusta

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 7g47kcal1.9g0.5g4.1g0.9g
Pellavansiemenrouhe,Pellava,Reformi1.8g5.6kcal0.5g0.1g0.4g0.5g
Mantelirouhe, rainbow (Rainbow), annos 10g3.5g22kcal0.7g0.2g2g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g151kcal6.4g1.8g13g6.2g
Valittu annoskoko39g76kcal3.2g0.9g6.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.6g0.5g3.3g1.6g
Arvot/100g100g193kcal8.2g2.3g16.6g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311933