Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.10g57kcal0.1g0.1g6.3g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g286kcal4.4g33.4g14.6g0.8g
Valittu annoskoko39g143kcal2.2g16.7g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g72kcal1.1g8.4g3.7g0.2g
Arvot/100g100g367kcal5.6g42.8g18.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059