Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Kaurahiutale 2.3g8.6kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Kauralese 3.3g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Soijajauho vähärasvainen 3g12kcal1.3g0.8g0.2g0.4g
Tattarijauho, Myllynparas3.9g13kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Pellavarouhe reformi luomu2g6.3kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g3.3g12kcal0.5g1.8g0.2g0.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g176kcal8g16.4g8g5.6g
Valittu annoskoko39g88kcal4g8.2g4g2.8g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal2g4.1g2g1.4g
Arvot/100g100g225kcal10.3g21g10.3g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880