Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g120kcal0.2g0.2g13.1g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)2.5g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g393kcal3.4g34.2g26.6g1g
Valittu annoskoko39g197kcal1.7g17.1g13.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g98kcal0.9g8.6g6.7g0.3g
Arvot/100g100g503kcal4.3g43.7g34g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591