Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 20g41kcal3.2g0g3.1g0g
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g89kcal6.8g1.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko39g45kcal3.4g0.7g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.7g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914