Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3g7.7kcal0.9g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal5.2g18.8g1.6g1g
Valittu annoskoko39g57kcal2.6g9.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.3g4.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g145kcal6.6g24g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192