Hirvenlihakeitto

Suolaa, maustepippureita 10kpl, persiljaa, laakerinlehtiä 3kpl, grillimaustetta ja valkosipulijauhetta sekä lihaliemikuutiot.

keitä lihaa mausteliemessä n.1.5h, siivilöi liemi ja paloittele liha.

laita liemi ja lihat takaisin kattilaan ja lisää muut ainekset ja vettä, keitä 30-40 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3747 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Hirvenliha 8.3g9kcal1.8g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow4.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal4g3.6g1g0.2g
Valittu annoskoko39g20kcal2g1.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal1g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g52kcal5.1g4.6g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320594