Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 6.5g1.4kcal0g0.2g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen, Go Green5.5g18kcal1.3g2.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal3g7.6g2.6g2.4g
Valittu annoskoko39g36kcal1.5g3.8g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.8g1.9g0.7g0.6g
Arvot/100g100g92kcal3.8g9.7g3.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336