Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g13g20kcal2.7g0g1.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g5.1g2.9kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.8g10kcal0.8g0g0.8g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g128kcal9g12.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko39g64kcal4.5g6.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2.3g3.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g163kcal11.5g15.9g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444