Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g28g10kcal0.5g2g0g0.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g5.7g17kcal1.5g0g1.2g0g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal4.2g4.4g4g1.2g
Valittu annoskoko39g36kcal2.1g2.2g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.1g1.1g1g0.3g
Arvot/100g100g93kcal5.4g5.6g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213