Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki12g29kcal1.5g0.6g2.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)2.9g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g136kcal6.6g10g7.6g0.6g
Valittu annoskoko39g68kcal3.3g5g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal1.7g2.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g173kcal8.4g12.8g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427