Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)9g11kcal1.8g0g0.3g0g
Seitifilee (Findus)12g8.4kcal2g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g9g7.7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Korppujauho 4.5g17kcal0.5g3.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g100kcal10.4g7.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko39g50kcal5.2g3.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal2.6g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.3g9.7g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097