Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra21g17kcal3.5g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.8g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g131kcal7.6g1.6g10.4g0.2g
Valittu annoskoko39g66kcal3.8g0.8g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.9g0.4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g168kcal9.7g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573