Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi4.5g20kcal0.3g2.7g0.9g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss11g3.6kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Flora Vanilla 12%7.2g14kcal0.3g1.2g0.9g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g4.5g11kcal0.3g0.1g1.1g0g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g5.4g8.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.1kcal0.5g0g0g0g
Marianne crush 150g3g13kcal0g2.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal3.8g17.8g9.8g1.2g
Valittu annoskoko39g91kcal1.9g8.9g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1g4.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g233kcal4.9g22.8g12.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901