KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore31g60kcal5.7g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.6g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.4g7.6kcal0g0g0.9g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g149kcal12g0.4g11g0g
Valittu annoskoko39g75kcal6g0.2g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal3g0.1g2.8g0g
Arvot/100g100g192kcal15.4g0.5g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715