Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.3kcal0.2g1.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.1g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal7g3.8g9.2g0.2g
Valittu annoskoko39g64kcal3.5g1.9g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal1.8g1g2.3g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9g4.9g11.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793