Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g30g28kcal5.9g0g0.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g3.5g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.9g20kcal0.7g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal13.4g0.4g7.2g0g
Valittu annoskoko39g57kcal6.7g0.2g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal3.4g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g146kcal17.1g0.5g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270