Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 28g53kcal7.5g0g2.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 11g20kcal0.2g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g145kcal15.4g0.6g8.8g0g
Valittu annoskoko39g73kcal7.7g0.3g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal3.9g0.2g2.2g0g
Arvot/100g100g185kcal19.7g0.8g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860