Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g15g3kcal0.2g0.4g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g3.7g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g3.7g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g57kcal2.2g2.2g4g0g
Valittu annoskoko39g29kcal1.1g1.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.6g0.6g1g0g
Arvot/100g100g74kcal2.8g2.8g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362950