Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%15g25kcal3g0g1.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 15g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal6.6g2.4g4.8g0.8g
Valittu annoskoko39g42kcal3.3g1.2g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.7g0.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.5g3.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883