Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g51kcal0.3g0.4g5.4g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 14g5.5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g162kcal4g2.6g15.2g1.6g
Valittu annoskoko39g81kcal2g1.3g7.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1g0.7g3.8g0.4g
Arvot/100g100g207kcal5.1g3.3g19.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327