Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 29g59kcal3.7g0.1g4.9g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g3.6g6.4kcal0.1g0g0g3g
Lindahls Turkisk Yoghurt6.2g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g146kcal8g0.6g11g6g
Valittu annoskoko39g73kcal4g0.3g5.5g3g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal2g0.2g2.8g1.5g
Arvot/100g100g187kcal10.2g0.8g14.1g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369346